Šokolādes mafini ar riekstiem 1

Pagatavošana

1. Uzkarsē krāsni līdz 180ºC. Mafinu pannā ieklāj papīra groziņus. Liek bļodā miltus, cepamo pulveri, sodu, cukuru un vaniļas cukuru; visu rūpīgi samaisa.

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Uz Latvijas ceļiem tu būsi pasargāts: 8 visu laiku drošākie automašīnu modeļi
“Nesaprotams izņēmums…” Iedzīvotājs šokēts par satiksmes eksperta Irbīša piemērotību amatam – norāda uz melnu punktu pagātnē
Lasīt citas ziņas

2. Atsevišķi sakuļ olas, tām pievieno sviestu un kefīru. To visu līdz ar smalcinātiem riekstiem iejauc miltu maisījumā. Tiklīdz izveidojas mīkla, maisīšanu pārtrauc. Ja mīkla kunkuļaina, tas nekas, tā tam jābūt. Par daudz samīcīti mafini izcepti būs pacieti.

3. Mīklu liek sagatavotajās formiņās, piepildot papīriņus par 2/3, lai tai ir kur pacelties. Cep 15-20 minūtes – līdz mafini zeltainbrūni un uzpūtušies.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.