Foto – recepti.kz

Gatavojam zemeņu kūku. Fotorecepte soli pa solim 0

Zemenes sasmalcina blenderī līdz vienmērīgai masai. Atsevišķā traukā sakuļ saldo krējumu un sieru. Pievieno zemeņu biezeni un labi samaisa. Atstāj, lai atdziest un sabiezē.

Reklāma
Reklāma
“Nezinu, vai šo meiteņu vecāki vispār zina par šādām aktivitātēm…” Sieviete brīdina par bīstamu tendenci, kas strauji izplatījusies bērnu vidū
“Pilnīgs anarhisms iestājies!” Iedzīvotāji novērojuši, ka Vecāķos atpūtniekiem ir pamatota nesodāmības sajūta
TV24
Majors: “Mani kaut kas aizdomīgs dīda! Vai tik ukraiņi šobrīd kaut ko neslēpj?”
Lasīt citas ziņas

Dziļā traukā sakuļ olu dzeltenumus, augu eļļu un 250 g cukura.

Pievieno pienu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atsevišķā traukā sakuļ olu baltumus līdz stingrām putām. Pakāpeniski pieliek baltumus mīklai. Maisa, līdz izveidojas vienmērīga konsistence. Pievieno miltus, kuros dzēsta soda. Samaisa.

Kamēr biskvīts ir silts, sagriež to uz pusēm ar asu nazi trīs daļās.

Pārsmērē ar zemeņu-putukrējuma krēmu. Pīrāga virsmu un malas arī apziež ar krēmu. Rotā ar zemenēm un piparmētru lapām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.