Foto – recepti.kz

Gatavojam zemeņu kūku. Fotorecepte soli pa solim 0

Zemenes sasmalcina blenderī līdz vienmērīgai masai. Atsevišķā traukā sakuļ saldo krējumu un sieru. Pievieno zemeņu biezeni un labi samaisa. Atstāj, lai atdziest un sabiezē.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Dziļā traukā sakuļ olu dzeltenumus, augu eļļu un 250 g cukura.

Pievieno pienu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atsevišķā traukā sakuļ olu baltumus līdz stingrām putām. Pakāpeniski pieliek baltumus mīklai. Maisa, līdz izveidojas vienmērīga konsistence. Pievieno miltus, kuros dzēsta soda. Samaisa.

Kamēr biskvīts ir silts, sagriež to uz pusēm ar asu nazi trīs daļās.

Pārsmērē ar zemeņu-putukrējuma krēmu. Pīrāga virsmu un malas arī apziež ar krēmu. Rotā ar zemenēm un piparmētru lapām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.