Foto – Dainis Bušmanis

“Graudiņa” īpašais miežu orsoto
 0

SASTĀVDAĻAS 200 g vārītu miežu graudu, 30 g sīpolu, 20 g ķiploku, 90 g lauku sviesta, 20 g cukurzirnīšu, 10 g bazilika, 10 g piparmētru lapiņu, 30 g sparģeļu, 20 g sarkanās un 20 g dzeltenās paprikas, 100 g saldā krējuma, 80 g Parmezāna siera, 100 g baltvīna, 30 g koriandra, 2 g sāls, 2 g melno piparu.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT. Dārzeņus notīra, sagriež salmiņos, pannā uz lēnas uguns apcep. Aromātam pievieno baltvīnu, tvaicē, līdz tas iztvaikojis. Pēc tam pieber Latvijas laukos augušus vārītus miežus, vēl brīdi turpina cept. Cepšanas procesā pielej saldo krējumu. Pārkaisa ar rīvētu Parmezāna sieru, zaļumiem, pēc izvēles pievieno garšvielas un pasniedz.

Recepte no restorāna “Graudiņš”. Gatavoja pavārs Jevgēnijs Rimaša

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.