Foto – Anda Krauze

Grilēta vistas fileja ar griķu pankūkām 0

Sastāvdaļas – 150 g vistas filejas, 50 g griķu, 80 g kabaču, 1 ola, 80 g burkānu, 80 g pastinaku, 20 g sviesta, 10 ml augu eļļas, 10 g miltu, 50 ml saldā krējuma, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Pozitīvākās zodiaka zīmes: kura ir optimiste Nr. 1, bet kura ir īsta īgņa
Kokteilis
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
Rezultāti ir pārsteidzoši: vācu eksperti nosaukuši auto, kuri nav varējuši izturēt 100 000 kilometru nobraukuma testu
Lasīt citas ziņas

Griķus applaucē ar verdošu ūdeni, ļauj uzbriest. Kabaci nomizo, sarīvē, pievieno olu, miltus, sāli, piparus un plaucētos griķus. No šīs masas cep pankūkas. Pa to laiku uz grila cep gatavu vistas fileju. Burkānu un pastinaka stienīšus pārkaisa ar sāli un pipariem, cep uz pannas. Beigās sakņaugus pārlej ar saldo krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.