
Foto – Bonappetit.lv
Grilētas garneles kokosriekstu skaidās 0
Pagatavošana
Kokosriekstu skaidiņas un rīvmaizi sajaukt kopā, pievienot pēc garšas sāli un piparus. Olu sakult atsevišķā bļodiņā. Nolobītas garneles pamērcēt olā, tad kokosriekstu skaidās un likt uz grila restēm cepties apm. uz 10-12 minūtēm.
Reklāma
Reklāma
11 lietas, kas vēl nesen katram bija “pa kabatai”, taču tagad ir zelta vērtē
VIDEO. Operators tiešraidē pietuvina Trampa roku – skatītāji satriekti par redzēto! Kas tiek slēpts?
15
“Āfrikas līmenis, vai tiešām uz tiem plikajiem dibeniem jāskatās?” Soctīklotāji jautā, kāpēc Latvijā tik nehumāni apstākļi
1
Gatavojam mērci: Sajaukt krējumu, kariju, sinepes un citrona sulu.
Garneles pasniedz ar pagatavoto mērci.
