Foto no privātā arhīva

Garda pildīta karpa. “LA.lv” konkursa recepte 0

Pavsam vienkārši – notīru karpu no zvīņām, izņemu zivtiņai iekšas, žaunas, nomazgāju. Karpas vēderu pildu ar siera un majonēzes sajaukumu, raksta portāla “LA.lv” konkursa “Draugiem.lv/konkursi” dalībniece Sinilga Ozoliņa.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

No ārpuses apkaisu ar sāli, pipariem, rīvētu burkānu un sakapātiem puraviem un pārleju ar svaigi spiestu citrona sulu.

Ietinu cepamplēvē un lieku cepeškrāsnī cepties uz 40 min, 160 grādos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Noteikti iesaku izmēģināt, tas patiesi ir ļoti gardi!

Recepte piedalās portāla “www.la.lv” konkursā sociālajā tīklā Draugiem.lv. Ievieto arī tu savu iecienītāko recepti! Balvā – skaistā un noderīgā pavārgrāmata Ģimenes krājumi! Tāpat vari nobalsot par sev iepatikušos recepti, palīdzot tai kļūt par konkursa laureāti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.