Grilēts tītara filejas šašliks, ietīts speķī 0

Sastāvdaļas – tītara fileja, žāvēts cūkgaļas speķis, jaunie kartupeļi, Šalotes sīpoli, mazsālīti gurķi, sviests, dilles, ledus salāti, kressalāti, jauno sarkano bietīšu lapiņas, zilais baziliks vai citi zaļumi, sāls, pipari, timiāns.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Tītara fileju sagriež gabaliņos un dažas stundas tur marinādē, ko gatavo no jogurta bez piedevām, smalki kapāta ķiploka, svaiga koriandra, šķipsniņas aso, sarkano piparu un sāls. Aptin ar plānu speķa šķēlīti. Pēc tam dur uz iesmiņa, virsū uzliek timiāna zariņu un cep uz grila, līdz speķis kļuvis kraukšķīgs. Ja izmanto bambusa iesmiņus, tie pusstundu jāpatur ūdenī, lai nedeg. Jaunos kartupeļus sagriež daiviņās, cep uz pannas sviestā kopā ar Šalotes sīpoliem, pārkaisa sāli, piparus un timiānu. Pievieno sagrieztus mazsālītos gurķīšus, dilles, ledus salātus un citus zaļumus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.