
Foto – Valdis Semjonovs
Grūbu risoto ar spinātiem 0
Grūbas vāra 25 min, līdz tās mīkstas, bet ne pārvārījušās. Pievieno nedaudz saldā krējuma, saldkrējuma sviestu, pielej mazliet ūdens, pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu, ar sīpoliem kopā saceptu bekonu. Pieber kubiņos sagrieztu ķimeņu sieru. Pēc garšas piemet mazliet sāls un melno malto piparu. Iemaisa mazas spinātu lapiņas, un ēdienu var celt galdā.
Reklāma
Reklāma
Nosauktas 12 valstis, kurās dzīvot būtu visdrošāk, ja sāktos Trešais pasaules karš
Velns slēpjas detaļās: 5 iezīmes, kas padara sievieti nepievilcīgu vīriešu acīs
5 ikdienas darbības, kas var palielināt vēža attīstības risku: karstas tējas dzeršana ir viena no tām!
5
Gatavoja restorāna “Deviņi” šefpavārs ALEKSANDRS PASEŠŅIKOVS