
Foto – Valdis Semjonovs
Grūbu risoto ar spinātiem 0
Grūbas vāra 25 min, līdz tās mīkstas, bet ne pārvārījušās. Pievieno nedaudz saldā krējuma, saldkrējuma sviestu, pielej mazliet ūdens, pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu, ar sīpoliem kopā saceptu bekonu. Pieber kubiņos sagrieztu ķimeņu sieru. Pēc garšas piemet mazliet sāls un melno malto piparu. Iemaisa mazas spinātu lapiņas, un ēdienu var celt galdā.
Reklāma
Reklāma
Ārsti brīdina: šie 3 alkohola veidi ir īpaši kaitīgi veselībai
1
Vīrieši, kuri baidās pazaudēt savas sievietes, parasti dara šīs 11 lietas, pat ja viņiem to neprasa
Lavrovs skaidro, kāpēc Aļaskā ieradās džemperī ar nepārprotamu vēstījumu
Gatavoja restorāna “Deviņi” šefpavārs ALEKSANDRS PASEŠŅIKOVS