
Foto – Valdis Semjonovs
Grūbu risoto ar spinātiem 0
Grūbas vāra 25 min, līdz tās mīkstas, bet ne pārvārījušās. Pievieno nedaudz saldā krējuma, saldkrējuma sviestu, pielej mazliet ūdens, pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu, ar sīpoliem kopā saceptu bekonu. Pieber kubiņos sagrieztu ķimeņu sieru. Pēc garšas piemet mazliet sāls un melno malto piparu. Iemaisa mazas spinātu lapiņas, un ēdienu var celt galdā.
Reklāma
Reklāma
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols
5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu
54
“Bērns atnāk no mūzikas skolas ar pušumu uz muguras…” sašutusi mamma brīdina citus vecākus
126
Gatavoja restorāna “Deviņi” šefpavārs ALEKSANDRS PASEŠŅIKOVS