Foto – Valdis Semjonovs

Grūbu risoto ar spinātiem 0

Grūbas vāra 25 min, līdz tās mīkstas, bet ne pārvārījušās. Pievieno nedaudz saldā krējuma, saldkrējuma sviestu, pielej mazliet ūdens, pievieno sīkos gabaliņos sagrieztu, ar sīpoliem kopā saceptu bekonu. Pieber kubiņos sagrieztu ķimeņu sieru. Pēc garšas piemet mazliet sāls un melno malto piparu. Iemaisa mazas spinātu lapiņas, un ēdienu var celt galdā.

Reklāma
Reklāma
“Es vairs nevaru turpināt…” Darbību beidz iemīļots latviešu zīmols 5
Plāno iegādāties lietotu auto? 13 automašīnas, kuras var iegādāties pat ar lielu nobraukumu 54
“Bērns atnāk no mūzikas skolas ar pušumu uz muguras…” sašutusi mamma brīdina citus vecākus 126
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Deviņi” šefpavārs ALEKSANDRS PASEŠŅIKOVS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.