Foto – Bonappetit.lv

Pastēte ar ābolu sidru 0

Pagatavošana

Sīpolu un ķiplokus notīrīt un sagriezt. Aknas attīrīt no plēvēm un sagriezt mazākos gabalos. Pannā izkausēt sviestu un apcept tajā sīpolus un ķiplokus. Pievienot aknas un cept visu kopā. Kad aknas ir apcepušās pieliet sidru un sautēt tik ilgi, kamēr šķidrums iztvaikojis. Uguni izslēgt un ļaut masai nedaudz atdzist.

Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Ārsts sēž kabinetā, bet pie viņa aiziet nevar – kas tas par absurdu Latvijā?” Jānis parāda neloģisko sistēmu valstī 93
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Lasīt citas ziņas

Aknas ar visu sulu un sīpoliem sasmalcināt blenderī, pakāpeniski pievienojot saldo krējumu. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.

Masu pārliet formiņās un ielikt ledusskapī līdz pilnīgai sastingšanai. Pasniedz ar svaigu vai grauzdētu maizi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte tapusi kopā ar Kurzemes Gaļsaimnieku un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.