Foto-Aija Geida

Gurķi ziemai ar ērkšķogām. Neparasta recepte! 0

Gurķus nomazgā, nosusina un nogriež nedaudz no resnā gala. Ērkšķogas nomazgā un notīra.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Ir trīs cilvēku grupas, kurām nevajadzētu uzturā lietot mellenes: eksperti brīdina par iespējamām veselības problēmām
Kļuvis zināms, kā Kremlis reaģēja uz Trampa draudiem bombardēt Maskavu – vai mūs sagaida kas šausminošs? 25
Siliņa gatava lauzt izdienas pensiju veco kārtību: “Nevaram atļauties, ka prokurors 50 gados pamet darbu”
Lasīt citas ziņas

Zaļumus, ķiploka daiviņas un mārrutka saknīti smalki sagriež.

Burkas apakšā ieliek mazliet zaļumu un ķiploka un mārrutka gabaliņus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Traukā blīvi kārto gurķus, ērkšķogas un virsū uzber atlikušos zaļumus, ķiplokus un mārrutkus.

Gurķiem uzlej verdošu ūdeni, pēc 15 minūtēm to nolej katlā, uzvāra un atkal uzlej.

Trešajā reizē nolietajam ūdenim pievieno sāli, cukuru, etiķi un garšvielas.

Marinādi uz lēnas uguns vāra aptuveni 5 minūtes un piepilda burku līdz pašai augšai, uzliek metāla vāciņu un aizvalcē.

Rūpīgi sasedz un vēsumā liek tikai tad, kad burkas pilnībā atdzisušas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.