Foto – A. Dzenis
Holandes siers ar ķirštomātiem un kūpinātu šķiņķi 0
Sieru sagriež kubiņos, šķiņķi – sloksnītēs. Uz pannas eļļā apcep ķirštomātu pusītes, pārbērtas ar timiānu un pipariem.
Zeme ir nolemta bojāejai: atklāts, kad un kāds būs pasaules gals
Antivakseri tagad dziļi nožēlo?! Pētījumā atklāta sensacionāla informācija par Covid-19 vakcīnām
8
“Jūs tur tajā valdībā esat nojūgušies?” Valdība par tautas naudu reklamē sevi komercmedijos
19
Pēc tam sieru ietin šķiņķī un kopā ar tomāta pusīti uzdur uz iesmiņa. Cep cepeškrāsnī 180 grādos piecas minūtes (lai siers sāk kust).
Piezīme. Var ņemt Čedaras, Krievijas, Ugličas vai citu sieru.


