Foto – A. Dzenis

Holandes siers ar ķirštomātiem un kūpinātu šķiņķi
 0

Sieru sagriež kubiņos, šķiņķi – sloksnītēs. Uz pannas eļļā apcep ķirštomātu pusītes, pārbērtas ar timiānu un pipariem. 


Reklāma
Reklāma
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
Veselam
Cik patiesībā bīstami ir marinēti gurķi? 4 slēptās briesmas, par kurām jāzina ikvienam
Lasīt citas ziņas

Pēc tam sieru ietin šķiņķī un kopā ar tomāta pusīti uzdur uz iesmiņa. Cep cepeškrāsnī 180 grādos piecas minūtes (lai siers sāk kust).


Piezīme. Var ņemt Čedaras, Krievijas, Ugličas vai citu sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.