
Foto – A. Dzenis
Holandes siers ar ķirštomātiem un kūpinātu šķiņķi 0
Sieru sagriež kubiņos, šķiņķi – sloksnītēs. Uz pannas eļļā apcep ķirštomātu pusītes, pārbērtas ar timiānu un pipariem.
Reklāma
Reklāma
Putins mainījis mērķus? Atklāti jauni ASV izlūkošanas dati
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
VIDEO. “Cepuri nost, grūtākais teikums TV vēsturē!” Soctīklotāji sajūsmā par ziņu diktores Vondas prasmīgo dikciju
Pēc tam sieru ietin šķiņķī un kopā ar tomāta pusīti uzdur uz iesmiņa. Cep cepeškrāsnī 180 grādos piecas minūtes (lai siers sāk kust).
Piezīme. Var ņemt Čedaras, Krievijas, Ugličas vai citu sieru.