Foto: Fotolia

Svari 0

Diena solās būt ļoti saspringta. Dzīves potenciāls būs augstā līmenī, taču iekšējās enerģijas pārpalikums var tev izrādīties postošs. Iespējami strīdi uz greizsirdības vai aizvainota pašlepnuma pamata. Īpaša uzmanība šodien jāpievērš īpašumam, pastāv zādzības vai ugunsgrēka varbūtība.

Reklāma
Reklāma

Skorpions

“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Šī diena palīdzēs tev precīzi noteikt mērķi un sākt aktīvu darbību tā īstenošanai. Enerģijas un entuziasma tev netrūks. Šī ir ļoti veiksmīga diena, lai iekarotu lietišķo reputāciju un aizstāvētu savas intereses. Centieni pēc kārtības un zināms pragmatisms emocijās palīdzēs šodien izvairīties no pārpratumiem.

Strēlnieks

Šodien būs ļoti saspringta diena. Uzmanīgi jāseko līdzi situācijai. Nepieciešams stingri nostiprināties sasniegtajās pozīcijās un nevajag pretendēt uz kaut ko vairāk, citādi jūsu vēlme dominēt un pašpārliecinātība var izraisīt tuvinieku protestu.

Mežāzis

CITI ŠOBRĪD LASA

Darot labu apkārtējiem, tev būs pacilāts noskaņojums. Šodien nevajag sākt jaunus darbus, un tu arī neizrādīsi interesi par tiem.

Ūdensvīrs

Darbs tevi šodien pilnībā pārņems savā varā. Taču nevajag aizmirst pārsteigt mīļotos ar patīkamiem pārsteigumiem, viņi to ir pelnījuši.

Zivis

Iespējams, dienas negatīvās tendences negatīvi ietekmēs tavu pašsajūtu un uzvedību. Pacenties šodien aizmirst vārdu “konflikts”. Īpaši izvairies no strīdiem ar tuvākajiem cilvēkiem, pat tad, ja esi pārliecināts, ka viņi rīkojas nepareizi. Šodien vairāki Zivju zīmes pārstāvji var saņemt vilinošu piedāvājumu, taču – ja tev ir vismazākās šaubas, uzreiz no tā atsakies. Nejauša trauma vai slimība var liegt īstenot iepriekš sastādītos plānus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.