Foto – Fotolia

Svari 0

Tu kā neviens cits proti radīt patīkamus pārsteigumus. Pārsteigums, kuru tu šodien sagādāsi mīļotajam cilvēkam, ļaus jums satuvināties vēl vairāk. Šī diena būs pilna savstarpējas sapratnes un mīlestības.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 133
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Tev šķiet, ka visi apkārtējie tevi nedzird un neredz. Patiesībā tavas idejas nav pārāk pārdomātas, un citi cilvēki negrib sabojāt tev garastāvokli, pasakot to acīs.

Strēlnieks
Šodiena var atnest panākumus mīlas lietās, īpaši sievietēm Strēlniekiem. Iespējams, tieši šodien tu satiksi cilvēku, ar kuru būs iespējama savienība. Vīriešiem Strēlniekiem šodien ir iespēja uzlabot savu labklājību un paaugstināt autoritāti. Laba diena, lai nodarbotos ar mājokļa remontu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Šodien Mežāžiem iespējami neplānoti izdevumi. Vairāki cilvēki tavā paziņu lokā šodien var manipulēt ar tevi, spiežot uz žēlumu. Pacenties izrādīt rakstura stingrību un nepadoties provokācijai. Pasaudzē šodien savu veselību, pastāv varbūtība saķert vīrusu.

Ūdensvīrs
Svarīgi lēmumi vienmēr nāk grūti. Apdomā visus par un pret, lai nevienu neaizvainotu un neaizskartu. Tomēr ilgi nekavējies ar lēmuma pieņemšanu, citādi tam būs negatīvas sekas.

Zivis
Diena solās būt mierīga. Finanšu stāvoklis paliks nemainīgs. Pacenties šogad būt taktiskāks pret priekšniecību, kā arī rūpīgi pildi savus darba pienākumus. Pārpratumi šodien var novest pie karjeras kāpuma krituma. Personiskajā dzīvē mēģini no savas otrās pusītes neko neizspiest un neizvirzīt ultimātus – tas var izraisīt strīdus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.