Foto: Fotolia

Jaunava 0


Šodien ir iespēja saņemt ziņu, kas saknē var mainīt visu tavu turpmāko dzīvi. Šodien daudzām Jaunavām būs jāizdara grūta izvēle, kas var izrādīties nepareiza. Pacenties nomierināties, sakārto domas un tikai tad pieņem galīgo lēmumu. Šajā gadījumā tu varēsi izvairīties no kļūdām.

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā 207
Lasīt citas ziņas

Svari
Tu sen neesi apmeklējis stomatologu? To vajag izdarīt šodien. Centies neatlikt šo vizīti.

Skorpions
Šīs zīmes pārstāvjus šodien gaida panākumi karjerā. Viņu lietišķā reputācija būtiski pieaugs. Šodien viņi sajutīs dzīves spēku pieplūdumu, kas spēcīgi pastiprinās vēlmi pēc nopietnām pārmaiņām. Jāatceras gan, ka visus šodien pieņemtos lēmumus mainīt nedrīkst. Šodien tu salabsi ar cilvēkiem, ar kuriem nesen izcēlās konflikts. Mājās šodien valdīs miers un savstarpēja sapratne.

CITI ŠOBRĪD LASA

Strēlnieks
Ne vienmēr mūsu vēlmes sakrīt ar iespējām. Tādēļ dažkārt rodas daudzi pārpratumi ar apkārtējiem. Tieši šodien tu par to varēsi pārliecināties.

Mežāzis
Intuīcija tev šodien pateiks pareizos lēmumus. Lai izdzirdētu tās balsi, pavadi laiku vienatnē. Pabeidz vecos darbus, bet jaunus nesāc. Tu labi atpūtīsies, ja apmeklēsi baseinu vai pirti. Neaizraujies ar ķīmiskajiem zāļu preparātiem un atsakies no treknas pārtikas.

Ūdensvīrs
Esi īpaši uzmanīgs, lietojot elektroierīces. Iespējami dažādi negadījumi. Kā saka, kas pats sevi sargā, to Dievs sargā.

Zivis
Pretrunīga diena, kas var atnest pārmaiņas, piedzīvojumus, braucienus. Iespējams, tev šodien piedāvās doties komandējumā, kas papildinās tavu budžetu. Savukārt tukša rosīšanās un mēģinājumi veikt vienlaicīgi vairākus darbus var novest pie kļūdām vai finansiāliem zaudējumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.