Svari | Arī viņi ir pilni spēka un enerģijas, tomēr labāk varētu veikties jau iesāktā turpināšana un pabeigšana – jaunu lietu sākšanai varētu pietrūkt spēja iziet ārpus jau zināmā un pierastā rāmjiem. Planētas labvēlīgas arī pārdomām un zināšanu gūšanai. 0


Skorpions |
Planētas sekmē enerģisku rīcību, taču svarīgi ne tikai pūlēties pašam, bet panākt, lai šos pūliņus atbalstītu arī citi. Tā kā spēja gūt apkārtējo labvēlību spēcīgāka nekā parasti, visticamāk, tas arī izdosies. Un nevajadzētu aizmirst atpūtu, citādi draud pārpūle.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā!
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 20
“Es pat nespēju iedomāties, ka pieaugušai sievietei var kaut ko tādu teikt” – sieviete vilcienā piedzīvojusi nepatīkamu izturēšanos no diviem pusaudžiem
Lasīt citas ziņas


Strēlnieks |
Gūt panākumus traucēs pārāk cītīga pieturēšanās pie noteikumiem un normām, kā arī darbu aizstāšana ar runām. Labāk klāsies tiem, kuri uz sevi un savām izrīcībām spēs paskatīties ar humoru.

Mežāzis | Nedēļa bez sevišķiem notikumiem, kurā mierīgi varēs turpināt iesākto. Līdz tā pabeigšanai gan vēl patālu, taču uz vietas jāmīņājas arī gluži nebūs – nedēļas beigās zināms progress tomēr būs redzams.

CITI ŠOBRĪD LASA


Ūdensvīrs
| Arī viņš mierīgi varēs turpināt jau iesākto. Zvaigznes no debesīm nonest, visticamāk, tomēr neizdosies – šīs nedēļas pūliņu rezultāti tā īsti redzami būs tikai vēlāk. Labāk veiksies tiem Ūdensvīriem, kuri pielāgosies šīs nedēļas visai straujajām apstākļu izmaiņām.


Zivis |
Pilnas spēka un enerģijas, tomēr pūliņiem var traucēt zināms dogmatisms un tieksme uzdot vēlamo par esošo. Gudri darīs tās šīs zīmes pārstāves, kuras vairāk paļausies uz racionāliem prāta slēdzieniem nekā magu, mistiķu un pareģu ieteikumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.