Foto – Fotolia

Jaunava 0

Ļoti nelabvēlīga diena, lai sāktu jaunus darbus vai risinātu jebkādas sadzīves problēmas. Pacenties šodien izvairīties no vietām, kur pulcējas daudz cilvēku. Tava piesardzība un veselais saprāts palīdzēs tikt galā ar dienas negatīvajām tendencēm, bet tuva cilvēka sabiedrība ļaus novērst domas no nepatikšanām.

Reklāma
Reklāma
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
Norvēģijā ir pilsēta, kuras iedzīvotājiem jau vairāk nekā 70 gadus ir aizliegts nomirt. Nežēlīgs liktenis sagaida tos, kuri saslimuši 30
Lasīt citas ziņas

Svari
Parūpējies šodien par savu veselību. Centies nepārslogot organismu ar smagu barību un lielu daudzumu tonizējošo dzērienu. Personiskajā dzīvē tevi gaida ne mazums panākumu.

Skorpions
Skorpionus šodien gaida panākumi uzņēmējdarbībā un finanšu jomā. Vairāki šīs zodiaka zīmes pārstāvji var saņemt finansiālu piedāvājumu. Tas būs riskants, taču sola atnest prāvu peļņu. Vairākus Skorpionus šodien gaida patīkams notikums – labi zināms cilvēks var iegūt mīļotā statusu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Strēlnieks
Šodien tev neveiksies ar telefona zvaniem. Tavs tālrunis darbosies labi, vienkārši neizdosies parunāt ar vajadzīgajiem cilvēkiem – viņi neatbildēs uz taviem zvaniem vai arī telefona līnija būs aizņemta.

Mežāzis
Attiecībās ar lietišķajiem partneriem un priekšniecību esi ārkārtīgi savaldīgs. Ieklausies pieredzējušu cilvēku padomos. Tava karjera turpmāk būs atkarīga tieši no viņiem.

Ūdensvīrs
Ūdensvīriem viss iet gludi gan darbā, gan personisko attiecību jomā. Šodien nav gaidāmi nekādi svarīgi dzīves notikumi. Iespējamas nelielas domstarpības ar tuvu cilvēku.

Zivis
Šodien Zivīm visu laiku mainīsies noskaņojums un vēlmes. Vienā brīdī tu gribēsi kaut kur aizbraukt, bet pēc tam pārdomāsi. Prieku nomainīs skumjas, bet pozitīvo – negatīvais.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.