Foto – Shutterstock

Ideāli izcepta ola – “actiņa” – brokastīs. 5 viltības, kā to pagatavot 20

Praktiski.lv

Olas ir gardu brokastu neatņemama sastāvdaļa. Veselīga uztura piekritēji parasti kultenim pievieno tomātus un avokado, pilngraudu maizi. Savukārt sātīga ēdiena piekritēji labprāt to pagatavo ar bekona vai kūpinātas gaļas šķēlītēm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
TESTS. Izvēlies vienu figūru un uzzini, ko tā var atklāt par tavām bērnības traumām
Kokteilis
Mielava koncerts pārsteidz! “No uzstāšanās pie okupantu pieminekļa līdz “nāvi krievu okupantiem!” ir ļoti patīkams progress”
“Nesaprotu, kā var tā izturēties pret savu māti.” Raimonda Paula mazmeita emocionāli reaģē uz populārās kafejnīcas “Rasols” slēgšanu
Lasīt citas ziņas

Olas ir ne vien lielisks olbaltumvielu avots, bet arī ļoti gardas, turklāt tās ir ātri pagatavojamas.

Taču, kā pagatavot ideālas olas, zina nedaudzi. Ir jāzina daži knifi, pateicoties kuriem olas izcepsies vajadzīgajā konsistencē un neiztecēs pa visu pannu. Šādas pareizi pagatavotas olas derēs ne tikai brokastīm, bet arī veiksmīgi papildinās dārzeņu salātus, makaronu un pat gaļas ēdienus.

Pagatavošanas padomi

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.