Foto – Shutterstock

Ideāli izcepta ola – “actiņa” – brokastīs. 5 viltības, kā to pagatavot 20

Praktiski.lv

Olas ir gardu brokastu neatņemama sastāvdaļa. Veselīga uztura piekritēji parasti kultenim pievieno tomātus un avokado, pilngraudu maizi. Savukārt sātīga ēdiena piekritēji labprāt to pagatavo ar bekona vai kūpinātas gaļas šķēlītēm.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

Olas ir ne vien lielisks olbaltumvielu avots, bet arī ļoti gardas, turklāt tās ir ātri pagatavojamas.

Taču, kā pagatavot ideālas olas, zina nedaudzi. Ir jāzina daži knifi, pateicoties kuriem olas izcepsies vajadzīgajā konsistencē un neiztecēs pa visu pannu. Šādas pareizi pagatavotas olas derēs ne tikai brokastīm, bet arī veiksmīgi papildinās dārzeņu salātus, makaronu un pat gaļas ēdienus.

Pagatavošanas padomi

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.