Foto-Fotolia

Iebiezinātais piens – ļoti gards un ātri pagatavojams gardums 0

Sastāvdaļas – 400 g piena, 200 g cukura, 20 g sviesta.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

RAKSTA REDAKTORS
“Izmeklēšanas laikā ārsts pieskārās manai padusei un sastinga..” Inese Supe dalās ar pārdzīvoto, otro reizi saņemot vēža diagnozi
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
10 visbiežāk sastopamie nakts murgi: psiholoģe atklāj, ko zemapziņa cenšas jums pateikt un kad patiešām jāsāk uztraukties
Lasīt citas ziņas

Ņem katliņu ar augstām malām, jo masa spēcīgi putosies. Katliņā liek visas sastāvdaļas un samaisa.

Uz lēnas uguns maisot uzvāra. Kad sāk vārīties, uguni palielina un vāra tieši 10 minūtes. Jāmaisa! Masa katliņā stipri putosies.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēc 10 minūtēm masa būs ļoti šķidra, tā jābūt, jo sabiezē pakāpeniski, kad atdziest.

Masu pārlej burciņās un liek ledusskapī. Pēc dažām stundām tā kļūs vēl biezāka.

Iebiezināto pienu pievieno kafijai, pankūkām utt.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.