Ko Ričards domā par latviešu sievietēm? Viņaprāt, viņas ir ļoti skaistas, sakoptas un prot sevi pasniegt. Raksturā, Ričardaprāt, latviešu sievietes ir stipras, noslēgtas un daudz patur sevī. Kad sirdī sakrājies pārāk daudz smaguma, reizēm “uzsprāgst”. Ričardam arī patīk, ka latvieši nelien viens otra darīšanās. Un te ir iespēja būt sev pašam. Vai Linda, izejot pie Ričarda, ar to ir apliecinājusi, ka britu vīrieši viņai patīk labāk par vietējiem? 10

– Britu vīrieši ir daudz pieklājīgāki, turklāt viņi sievietes uzskata par sev līdzvērtīgām. Latvijā vīrieši nereti liek saprast, ka sieviete ir kaut kas zemāks, – teic Linda.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Lasīt citas ziņas

Ričards apzinās, ka Lindu pārāk reti lutina ar labiem vārdiem un ziediem. Tomēr reizēm arī viņā iezogas romantisms. Un, ja Ričards izdomā sievu pārsteigt, tad visu ļoti rūpīgi pārdomā un dara no sirds. Piemēram, kādā dzimšanas dienā viņš Lindai un viņas draudzenei uzdāvinājis atpūtu SPA kompleksā. Tas bija ļoti jauks pārsteigums! – atceras Linda.

Kas šobrīd pēc vairāk nekā divdesmit laulībā pavadītiem gadiem Lindai un Ričardam patīk vienam otrā?

CITI ŠOBRĪD LASA

– Zinu, ka uz Ričardu vienmēr varēšu paļauties. Ja man vajadzēs palīdzību, viņš man to noteikti neatteiks. Ričards ir mans stiprais plecs, uz kura vienmēr varēšu atbalstīties, – teic Linda. Ričards ir vienisprātis ar sievu: – Abi kopā esam izgājuši tik daudz kam cauri, ka šobrīd jau droši zinu – mēs viens otru vienmēr atbalstīsim. Un vienmēr būsim kopā.

Kādas jūtas šobrīd vieno pāri? Vai tās joprojām dēvējamas par mīlestību? Linda un Ričards vienojas, ka ar mīlestību, lai ilgi nodzīvotu kopā, ir par maz. Šobrīd starp viņiem valda draudzība, savstarpēja sapratne, tolerance un cieņa.

– Liekot roku uz sirds, varu apgalvot, ka mēs abi esam draugi, – teic Linda.

Vai pārim nav nācis prātā vēlreiz doties prom no Latvijas? Tuvākajā laikā tas noteikti nenotiks, tomēr Ričards atzīst, ka negribētu būt Latvijas pensionārs.

Kā pāris atpūšas no saspringtās darba ikdienas? Ziemā brīvajos brīžos abi laiku pavada, sēžot pie kamīna un lasot grāmatas. Vasarā labprāt dodas garākās pastaigās, kā arī ietur maltīti Latvijas restorānos. Īpaši iemīļota, klusa vieta pie jūras, kur atpūsties, ir Mazirbe. Bet visgarākā atpūta pārim sanāk ap Ziemassvētkiem un Jauno gadu. Šajā laikā bistro uz divām nedēļām slēdz, un tad viņi vienmēr cenšas doties tālākā atpūtas braucienā. Nesen abi atgriezās no Maltas. Pirms gada apceļoja Kubu. Šajā laikā Linda un Ričards cenšas atslēgties no darba ikdienas, atpūsties un izbaudīt divvientulību.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.