“Tavs viedoklis ne mani, ne tavu dēlu neinteresē!” 12

“Kad es vēlējos savai vedeklai dot padomus par karjeras un ģimenes rūpju sabalansēšanu, viņa kļuva noraidoša, lai gan gribēju vien dalīties savā pieredzē un mans mērķis nebūt nebija jaukties viņu ikdienā,” apjukusi atklāj kāda cita no aptaujātajām sievietēm.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Kokteilis
12 biežāk sastopamie ģimenes locekļu tipi. Noskaidro, pie kura piederi tu!
Lasīt citas ziņas

“Pat tad, ja nelūgtie padomi rada sajūtu, ka vīramāte uzspiež savus uzskatus, atceries, ka viņas nolūki, visticamāk, ir labvēlīgi. Tāpēc paud pateicību par ieteikumiem, taču, ja tajos ieklausīties nevēlies, pēc tam dari tā, kā uzskati par pareizu.

Gadījumā, ja ieteikumu sniegšana nemitējas, sarunā ar vīramāti citē kādas autoritātes, piemēram, pediatra teikto par tēmu, kurā saskan jūsu viedokļi. Savukārt, ja arī šāda rīcība nenes cerēto rezultātu, nepatīkamās situācijas risināšanā iesaisti savu vīru, kopīgi izskaidrojot vīramātei, ka atsevišķi jautājumi nav apspriešanas vērti un viņas rīcība tevi traucē,” iesaka Tesina.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.