Foto – Shutterstock

Ja tev paveiksies, tu zaudēsi, tiksi apmānīts, nodots un gandrīz sakauts. Un šis “gandrīz” atspoguļosies dzīvesgudrās grumbiņās tavā sejā. Un pieredze paliks ar tevi uz visu dzīvi. 9

Ja tev paveiksies, tev neatliks naudas. Un nāksies veidot reālas attiecības ar cilvēkiem, kuriem agrāk tu būtu vienkārši samaksājis.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
Lasīt citas ziņas

Ja tev paveiksies, tev būs ļoti daudz naudas un tu piedzīvosi to dziļo izmisumu, kad salūzt ilūzijas par to, ka laima ir naudā.

Ja tev paveiksies, tevi mīlēs ne tuvu visi. Un nāksies noskaņot iekšējo vērtību sistēmu. Kad pāries vēlme visiem izpatikt, atlaidīs tavu kaklu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja tev paveiksies, kāds no tuviniekiem novērsīsies no tevi. Un tu uzzināsi laimes brīžu cenu.

Ja tev paveiksies, tu attapsies aci pret aci ar mīļoto. Un jums katram būs sava taisnība. Tava un viņa. Un tu teju vai sajutīsi skandošo telpu starp diviem visumiem, kas gandrīz nesaskaras.

Ja tev paveiksies, tu visu to izturēsi. Un atradīsi iespēju transformēties. Tu sajutīsi to iekšējo alķīmiju, kura no sāpēm izveido skaistumu. No ļaunuma izlīgšanu. No bailēm sasniegumus. No prieka iedvesmojošu piemēru. Vainu un kaunu izmēzīsi no dvēseles kā sētnieks izmet atkritumus. Un rētas pārvērtīsi durvīs.

Ja tev paveiksies un būs pareizais laiks…

Avots: aum.news, Algaja Datešidze

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.