Foto – zastavki.com

10 iemesli, kāpēc japāņi “nenoresnē” 45

1. Galvenais iemesls ir uzturs. Japāņi uzturā daudz izmanto zivis, jūras produktus, soju, rīsus, augļus un zaļo tēju. Viņu ēdienkartē praktiski nav kalorijām bagātu un veselībai kaitīgu ēdienu.

VIDEO. “Daudzi atstāj grozus un aiziet.” Pašapkalpošanās kases rada haosu un mulsina pircējus
Kokteilis
Šīs ķīniešu zodiaka zīmes saņems skaidru mājienu “no augšas” un nākamgad pilnībā mainīs savu dzīvi
TV24
“Vaimanāšana, ka visi grimst nabadzībā ir nepatiesa, latviešiem naudas paliek arvien vairāk,” Bergs par “sūro” dzīvi Latvijā
Lasīt citas ziņas

2. Tradicionāli japāņu ēdienkartē ir cepta zivs, bļodiņa rīsu, vārīti dārzeņi, miso zupa un zaļā tēja lielos daudzumos. Desertā – sagriezti augļi. Zivju ēšana ikdienā nodrošina organismu ar omega 3 taukskābēm, kas ir vajadzīgas veselībai un labai ādai.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.