Foto – eda.ru

Japāņu rīsu saldais ēdiens “mochi”, gatavots mikroviļņu krāsnī 1

Sastāvdaļas 4 porcijām:
350 g rīsu miltu
200 ml ūdens
200 g cukura
2 g etiķa
100 g šokolādes
augļi pēc garšas

Reklāma
Reklāma
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

1. Vidēja lieluma traukā ieberiet miltus, cukuru un pielejiet ūdeni. Maisiet, līdz izveidojas vienmērīga masa. Tad pievienojiet pāris pilienus etiķa. To dara tāpēc, lai mīkla būtu ļoti mīksta, gaisīga. Ja gatavojiet gardumu bērniem, pievienojiet nedaudz augu krāsvielas, tad bumbiņas būs vēl piesaistošākas un “jautrākas”.
2. No pagatavotās mīklas veidojiet bumbiņas, izveidojiet plācenīšus, kuru viducī liekiet pildījumu un atkal izveidojiet plācenīti.
3.  Noklājiet bumbiņas ar polietelēna plēvi un liekiet mikroviļņu krāsnī uz 4-5 minūtēm. Pēc tam pilnībā atdzesējiet un tikai tad pasniedziet ēšanai.

Recepte no eda.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.