LeNeSoNs aicina atkal 0

LNSO šajā sezonā piedāvās kā īpašo LeNeSoNa triju koncertu programmu, tā arī atsevišķus koncertuzvedumus tieši bērniem. Pirmais sezonas sarīkojums – Sergeja Prokofjeva operas “Pēterītis un vilks” koncertuzvedums – 4-12 gadus vecos klausītājus gaidīs 27. septembrī. Uzvedumā piedalīsies stāstnieks Andrejs Jansons un LNSO koka pūšamo instrumentu kvintents.

Reklāma
Reklāma
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Norvēģijā ir pilsēta, kuras iedzīvotājiem jau vairāk nekā 70 gadus ir aizliegts nomirt. Nežēlīgs liktenis sagaida tos, kuri saslimuši 30
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
Lasīt citas ziņas

Savukārt 4. oktobrī, 22. novembrī un 21. februārī gaidāmi trīs LeNeSoNa koncerti. Abonements uz visiem trim koncertiem maksā no 12 līdz 35 eiro.

Pirmajā koncertā “LeNeSoNs redz to, kā nemaz nav”, diriģents Andris Vecumnieks, dramaturgs Lauris Gundars, režisore Paula Pļavniece un LNSO piedāvās Modesta Musorgska “Izstādes gleznas”. 22. novembrī koncertā “LeNeSoNs lasa aizsietām acīm” diriģenta Andra Vecumnieka vadībā tiks izpildīta latviešu komponistu mūzika – Romualda Kalsona 4. simfonija “Jauni sapņi no vecām pasakām” un Pētera Plakida “Nelokāmais alvas zaldātiņš”. Trešajā koncertā “LeNeSoNs ierauga skanņ” 21. februārī skanēs populāra mūzika no animācijas filmām.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.