Publicitātes foto

Nedēļu bez uzlādes – neviens 1

Akumulatoru jaudas samazināšanās iet roku rokā ar tālruņu arvien glītāko vizuālo noformējumu, jo tādējādi tālruņi var kļūt vieglāki un plānāki. Vienīgais, ko es gaidu, – kad zinātnieki izdomās jaunu akumulatoru tipu vai pavisam jaunu enerģijas avotu, kuru varētu iedabūt mazajā ierīcē, krietni paildzinot tās dzīves ilgumu. Ja nu tomēr jāsalīdzina, tad vissliktākā izturība ir “Huawei”. Aktīvi lietojot, pilnu dienu tālrunis nenostrādās vai būs “līdz ar nagiem”. Abi pārēji gan dienu izturēs, taču nez vai otro.

Reklāma
Reklāma

Attēlu kvalitāte nebijusi augsta

Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Lasīt citas ziņas

Otra visvairāk apspriestā funkcija noteikti ir kamera un tās darbība. “S8” 12 megapikseļu kameras attēlu kvalitāte ir neticami laba. Tālrunī neko tik labu nav nācies redzēt. Teju tikpat lieliska ir arī “Sony” 19 MP kamera, turklāt “Sony” izstrādājis varen jautru padarīšanu – superpalēninājuma funkciju. Ja izdodas noķert īsto mirkli un ir pareizā gaisma (no iekštelpām jāizvairās), video sanāks burvīgs un interesants. Citu tālruņu palēninājumi nestāv klāt ne tuvu.

Arī “Huawei” divu sensoru “Leica” kamera (12 MP krāsainais un 20 MP melnbaltais sensors) ir laba, taču iepriekš minētās ierīces tomēr ir labākas, īpaši runājot par bildēšanu tumsā un sliktā apgaismojumā, kur “Huawei” pieviļ.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.