Ilustratīvs attēls. Foto – Shutterstock

Svari 3


Svariem patīk uzņemt daudz viesu pēc Jaunā gada sagaidīšanas, jo mājās iegādāts tik daudz reibinošu dzērienu, ka patiesi žēl doties kaut kur citur.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Skorpions, neskatoties uz svētkiem, apkrauj sevi ar izdomātām problēmām un zaudē svētku noskaņu jau Jaungada naktī. Bet ir arī tādi (reti) Skorpioni, kas ballējas no sirds.

Strēlnieks
Ar Strēlniekiem pēc svētkiem vislabāk braukt atpūsties – viņi vienmēr pārzina labākos piedāvājumus un sēdēt uz vietas negatavojas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis
Pat apokalipse Mežāzim neiztraucēs darbu Jaunā gada pirmajās dienās. Viņu neuztrauc ne vientulība, ne nogurums, ja vien ir iespēja nopelnīt naudu.

Ūdensvīrs
Ūdensvīram neiet pie sirds banāla svinēšana un vārtīšanās uz dīvāna Jaunā gada pirmajās dienās. Vairāk ticams, ka atradīsi Ūdensvīru, dodoties ekspedīcijā uz
Ziemeļpolu!

Zivis
Zivis uzreiz sāk plānot savu nākotni, bet, kad sākas ikdiena un darbs, bieži nonāk komatozā stāvokli un izmet visus sapņus miskastē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.