Foto – Dainis Bušmanis

Jogurta zupa ar augļiem 
 0

SASTĀVDAĻAS (4 līdz 5 personām) 1 kg jogurta bez piedevām, 400 g augļu (ananass, melone, muskatķirbis), cukurs, 4 līdz 5 ēd. k. lotosa sīrupa, 4 līdz 5 ēd. k. mandeļu eļļas (abi produkti nopērkami “Gemoss”, “Stockmann”), 50 g riekstu, 1 g kaltētas garšvielas kārveles.

Reklāma
Reklāma
“Dzīvā Nostradama” baisā prognoze par III pasaules karu: Šobrīd notiekošais ir tikai starpbrīdis!
Kokteilis
Nauda nāk! 3 zodiaka zīmes, kurām jūlijs būs šī gada finansiāli visienesīgākais mēnesis
Veselam
Asinsspiediens atkal uzkāpis? Noteikti apēdi kādu no šiem 9 produktiem – no tiem noteikti jāizvairās
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Ananasu, meloni un muskatķirbi sagriež vidēji lielos gabaliņos, pārlej ar cukura sīrupu un atstāj ievilkties uz vienu diennakti. Pusi marinēto augļu kopā ar sīrupu liek blendera traukā. Pievieno jogurtu, mandeļu eļļu un sablenderē. Atlikušos augļus kārto pa porcijām deserta traukos. Riekstus krāsnī viegli apbrūnina un sasmalcina. Katru porciju pārlej ar sablenderētā jogurta masu, pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un kārveli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.