Foto – Dainis Bušmanis

Jogurta zupa ar augļiem 
 0

SASTĀVDAĻAS (4 līdz 5 personām) 1 kg jogurta bez piedevām, 400 g augļu (ananass, melone, muskatķirbis), cukurs, 4 līdz 5 ēd. k. lotosa sīrupa, 4 līdz 5 ēd. k. mandeļu eļļas (abi produkti nopērkami “Gemoss”, “Stockmann”), 50 g riekstu, 1 g kaltētas garšvielas kārveles.

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija
“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Ananasu, meloni un muskatķirbi sagriež vidēji lielos gabaliņos, pārlej ar cukura sīrupu un atstāj ievilkties uz vienu diennakti. Pusi marinēto augļu kopā ar sīrupu liek blendera traukā. Pievieno jogurtu, mandeļu eļļu un sablenderē. Atlikušos augļus kārto pa porcijām deserta traukos. Riekstus krāsnī viegli apbrūnina un sasmalcina. Katru porciju pārlej ar sablenderētā jogurta masu, pārkaisa ar sasmalcinātiem riekstiem un kārveli.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.