
Foto – Bonappetit.lv
Kartupeļu biezputra ar jogurtu un baziliku 0
Sastāvdaļas:
1kg kartupeļi
200g turku/grieķu jogurts
2-3 ķiploka daiviņas
baziliks
sviests
rīvēts Parmezāns
sāls
Pagatavošana
Kartupeļus nomizot, sagriezt 4-6 daļās un izvārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni noliet.
Kartupeļus sastampāt. Pievienot rīvētu Parmezānu, sasmalcinātus ķiplokus, jogurtu, piciņu sviesta un samaisīt. Pēc garšas pievienot sāli un sasmalcinātu baziliku.
Reklāma
Reklāma
Recepti piedāvā
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
