
Foto – Bonappetit.lv
Kartupeļu biezputra ar jogurtu un baziliku 0
Sastāvdaļas:
1kg kartupeļi
200g turku/grieķu jogurts
2-3 ķiploka daiviņas
baziliks
sviests
rīvēts Parmezāns
sāls
Pagatavošana
Kartupeļus nomizot, sagriezt 4-6 daļās un izvārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni noliet.
Kartupeļus sastampāt. Pievienot rīvētu Parmezānu, sasmalcinātus ķiplokus, jogurtu, piciņu sviesta un samaisīt. Pēc garšas pievienot sāli un sasmalcinātu baziliku.
Reklāma
Reklāma
Recepti piedāvā
“Mēs visi vai nu aiziesim, vai nu apsprāgsim!” NMPD darbiniece ceļ trauksmi par izdienas pensiju netaisnību
Putins draud un sola mieru vienlaikus: Krievija drīz sāks izmantot jaunas superraķetes
3
“Vemt gribas par Rinkēviču un komunistes Vaideres nekaunību!” Lato Lapsas nikns par Latvijas aizstāves izmantošanu
23
