
Foto – Bonappetit.lv
Kartupeļu biezputra ar jogurtu un baziliku 0
Sastāvdaļas:
1kg kartupeļi
200g turku/grieķu jogurts
2-3 ķiploka daiviņas
baziliks
sviests
rīvēts Parmezāns
sāls
Pagatavošana
Kartupeļus nomizot, sagriezt 4-6 daļās un izvārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni noliet.
Kartupeļus sastampāt. Pievienot rīvētu Parmezānu, sasmalcinātus ķiplokus, jogurtu, piciņu sviesta un samaisīt. Pēc garšas pievienot sāli un sasmalcinātu baziliku.
Reklāma
Reklāma
Recepti piedāvā
Dažas no zīmēm sagaida burtiski kosmisks sprādziens it visā. Horoskops nedēļai
Mežaparka estrādē skatītāju rindās īpaši izcēlies Andris Keišs: “Šitik lepni vecāki sen nav redzēti…”
Streips ir skarbs: Kopkoriem repertuārs – viens un tas pats, dejas skatīties nespēju, bet no Mežaparka projām tikt ir marasms
