Foto – Bonappetit.lv

Kartupeļu biezputra ar jogurtu un baziliku 0

Sastāvdaļas:

1kg kartupeļi

200g turku/grieķu jogurts

2-3 ķiploka daiviņas

baziliks

sviests

rīvēts Parmezāns

sāls
Pagatavošana
Kartupeļus nomizot, sagriezt 4-6 daļās un izvārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni noliet.
Kartupeļus sastampāt. Pievienot rīvētu Parmezānu, sasmalcinātus ķiplokus, jogurtu, piciņu sviesta un samaisīt. Pēc garšas pievienot sāli un sasmalcinātu baziliku.

Reklāma
Reklāma

         Recepti piedāvā

Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.