Foto – Bonappetit.lv
Kartupeļu biezputra ar jogurtu un baziliku 0
Sastāvdaļas:
1kg kartupeļi
200g turku/grieķu jogurts
2-3 ķiploka daiviņas
baziliks
sviests
rīvēts Parmezāns
sāls
Pagatavošana
Kartupeļus nomizot, sagriezt 4-6 daļās un izvārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni noliet.
Kartupeļus sastampāt. Pievienot rīvētu Parmezānu, sasmalcinātus ķiplokus, jogurtu, piciņu sviesta un samaisīt. Pēc garšas pievienot sāli un sasmalcinātu baziliku.
Reklāma
Reklāma
Recepti piedāvā
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu
1
Kāpēc vīrieši krāpj: 5 iemesli, par kuriem paši vīrieši parasti atsakās runāt




