Foto – Bonappetit.lv

Kartupeļu biezputra ar jogurtu un baziliku 0

Sastāvdaļas:

1kg kartupeļi

200g turku/grieķu jogurts

2-3 ķiploka daiviņas

baziliks

sviests

rīvēts Parmezāns

sāls
Pagatavošana
Kartupeļus nomizot, sagriezt 4-6 daļās un izvārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni noliet.
Kartupeļus sastampāt. Pievienot rīvētu Parmezānu, sasmalcinātus ķiplokus, jogurtu, piciņu sviesta un samaisīt. Pēc garšas pievienot sāli un sasmalcinātu baziliku.

         Recepti piedāvā

Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievu mērs ir pilns: tiešraides laikā viņi turpina uzbrukt Putinam, “apmētājot” viņu ar vēl neērtākiem jautājumiem
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.