Foto – Fotolia

Dvēseles daļu atkalsavienošana 0


Nedaudz par to, kā notiek iekšējo tukšumu aizpildīšana un atbrīvošanās no svešām būtnēm. Īsumā šim procesam ir trīs daļas:

Reklāma
Reklāma

Enerģētisko bloku likvidēšana.

7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot
Lasīt citas ziņas

Pagātnē vai citur ārpus savas auras palikušo “dvēseles daļu” atgriešana sevī jeb uzmanības un enerģijas saišu sakārtošana.

Atbrīvošanās no svešajām enerģētiskajām būtnēm un saistībām.

CITI ŠOBRĪD LASA

Savu talantu un spēju apzināšanās un realizācija.

Problēmu risināšanā ir vēlama iepriekšminētā secība.

Lai likvidētu enerģētiskos blokus, tie vispirms jāapzinās.

Palīdz apziņa, ka paši tos esam sevī radījuši, tātad paši arī varam no tiem tikt vaļā. Pirmā reakcija, kad sākam šos blokus kustināt, ir bailes un nevēlēšanās redzēt realitāti – tā nav patīkama prātam, tā izraisa nepatīkamas emocijas un fiziskus simptomus. Jāsaprot, ka tas ir tikai prāta vērtējums, turklāt pēc kaut kādu citu, tikpat nepilnīgu (jo tādi esam visi) cilvēku mērauklas. Mūsu augstākajai būtībai nav šādu vērtējumu, tā vispār neko nevērtē. Arī mūsu dvēsele neko nevērtē, tā visu brīvi laiž caur sevi, pieņemot to, kas tai atbilst, un atlaižot to, kas nav atbilstošs. Nenobīstoties un sākot enerģētiskos blokus kustināt, drīz vien rodas pārsteigums par to, cik viegli un ātri tas notiek, ja vien neapstājamies pusceļā.

Sākumā šķiet, ka šis process būs bezgalīgs, bet tā nav, un par to var pārliecināties, vienīgi to darot. Šiem blokiem ir tendence vienam otru papildināt, un, atlaižot vienu, līdzi aiziet visi, kas ar to saistīti. Piemēram, atlaižot aizvainojumu par bērnībā nenopirkto rotaļlietu, līdzi aiziet daudzi ar trūkumu un vēlmju neapmierināšanu saistītie aizvainojumi.

Reklāma
Reklāma
Metodes šeit neaprakstīšu, tās var atrast daudzos psiholoģijai veltītos izdevumos.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.