Ģimenes ārsta apmeklējums 0

Plānojot grūtniecību, nepieciešams izvērtēt savu vispārējo veselības stāvokli un imunitāti, lai to uzlabotu vēl pirms bērniņa ieņemšanas. Tādēļ būtu ieteicams doties pie sava ģimenes ārsta un veikt pilnu asinsainu, pārliecināties par vitamīnu pietiekamību organismā, it īpaši D3 vitamīna un dzelzs daudzumu, noteikt hemoglobīna līmeni, kā arī, pārbaudīt vairogdziedzeri. Svarīgi arī izslēgt tādus riskus kā Hepatīts C un B, AIDS, kā arī noskaidrot imunitāti pret masaliņām. Jāatceras, ka reizi gadā jāveic plaušu rentgens jeb flurogramma, lai pārliecinātos par plaušu veselību. Derētu ieskatīties arī savā vakcinācijas pasē un konsultēties ar ģimenes ārstu par nepieciešamajām vakcīnām.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
Lasīt citas ziņas

Ginekoloģe Ruttasa uzsver, ka ģimenes ārsts, kurš pārzina sava pacienta veselības stāvokli, noteikti ieteiks arī citus piemērotākos veselības uzlabošanas veidus pirms bērniņa ieņemšanas, lai gaidīšanas process nestu prieku, nevis lieku satraukumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.