Foto – Aija Geida

Kabači zupās, pankūkās un tortēs. 7 receptes interneta pavārgrāmatai 0

Kabaču biezzupa ar seleriju

Sastāvdaļas – 3 nelieli kabači, sīpols, ½ selerijas kāta, 100 g kausētā siera ar sēņu garšu, ēdamkarote eļļas, dilles, sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Brīdina par iespējamu katastrofu: Eiropu klusi iekaro “supermonstru” armija, kas posta ceļus un elektroapgādi
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā 134
Kokteilis
“Sist viņu vajag!?” Bijušais bokseris Mairis Briedis komentē savas emocijas saistībā ar Rosļikova ievēlēšanu 63
Lasīt citas ziņas

Kabačus nomizo, sagriež gabaliņos, uzlej ūdeni (tā, lai nosedz kabačus, vairāk ne, citādi zupa būs pārāk šķidra) un sautē uz lēnas uguns. Sīpolu un selerijas kātu sagriež, apcep eļļā un pieliek kabačiem. Kad tie mīksti, sablendē kopā ar smalki sagrieztām dillēm. Pievieno puspaciņu kausētā siera un uzvāra līdz pirmajam burbulim. Pieber sāli. Rotā ar zaļumiem, piemēram, baziliku. Var iedrupināt vārītu olas dzeltenumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.