Foto – Signe Prola

Kabaču “ezīši” – burvīgas pankūciņas 6

Autors: Signe Prola, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
“Satraucošas ziņas, drīz tas sāks ietekmēt arī Latviju…” Sārts publicē potenciālo “darbības plānu”
“Vīruss izplatās kā ugunsgrēks!” Britos pieaug bailes par savu veselību
“Man drebēja ceļi, mute bija sausa!” Ceļotājus, dodoties uz Klaipēdu, Baltijas jūrā vajā Krievijas zemūdene
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 2 cukīni, 2 kartupeļi, sīpols, sāls, pipari, milti, krējums

Pagatavošana.

Ar rupju rīvi sarīvē divus cukīni un divus nevārītus kartupeļus. Klāt ar smalkāku rīvi pierīvē vienu sīpolu. Kabačiem, kartupeļiem un sīpoliem pievieno šķipsniņu sāls, nedaudz piparu un divas ēdamkarotes miltu. Visu samaisa kopā, un no masas izveido mazas pankūciņas, kuras uz pannas cep no abām pusēm, līdz paliek brūnas. Izceptas pasniedz ar krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.