Foto: Shutterstock

Kad negribas stundām ilgi gatavot ēst: veselīga un garšīga skābeņu – spinātu zupiņa 0

Pavārs Sandijs Volinskis iesaka garšīgas aukstās zupas recepti, ko pamatā gatavo no skābenēm, spinātiem un kefīra. Lai gan zupā labi iederētos arī ola, redīsi un, piemēram, desas gabaliņi, pavārs tomēr neiesaka aizrauties ar papildus sastāvdaļām, jo rezultātā sanākšot “šķidrs rasols”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
10. jūlija pilnmēness būs liktenīgs tieši šīm zodiaka zīmēm
“Manām meitenēm jāēd plika maize. Vai rīt brokastis atkal nedabūs?” Skaisto svētku sajūtu aizēno organizatoriskas nedienas 1
“Nav iespējams veikt zvanus, nedarbojas internets!” Baltijā daudzviet bija pārtrūkuši operatora “Tele2” sakari 54
Lasīt citas ziņas

Pavārs uzsver, jo mazāk un vienkāršākās sastāvdaļas, jo labāk tās iespējams izgaršot!

Skābeņu – spinātu zupa karstai vasaras dienai

Sastāvdaļas (4 personām):

CITI ŠOBRĪD LASA

100 g skābeņu
100 g spinātu
50 g diļļu
50 g loku
2 svaigi lauku gurķīši
1 litrs kefīra
1 litrs ūdens
Nedaudz sinepju
Sāls, cukurs

Pagatavošana:

Izvārītam un atdzesētam ūdenim (var izmantot arī avota ūdeni) pievieno kefīru vai paniņas, divas tējkarotes sinepju, sāli un cukuru pēc garšas. Kārtīgi samaisa, bet pēc tam šķidrajā zupā pēc iespējas mazākos gabaliņos ieplūkā skābenes un spinātus. Pievieno ripiņās sagrieztu gurķi, smalki sagrieztas dilles un lociņus, samaisa, un vasaras zupa gatava.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.