Foto: Shutterstock

Kad negribas stundām ilgi gatavot ēst: veselīga un garšīga skābeņu – spinātu zupiņa 0

Pavārs Sandijs Volinskis iesaka garšīgas aukstās zupas recepti, ko pamatā gatavo no skābenēm, spinātiem un kefīra. Lai gan zupā labi iederētos arī ola, redīsi un, piemēram, desas gabaliņi, pavārs tomēr neiesaka aizrauties ar papildus sastāvdaļām, jo rezultātā sanākšot “šķidrs rasols”.

Reklāma
Reklāma
Jau pirmajās sekundēs? Šīs 11 lietas vīrieši pamana sievietēs ātrāk, nekā tu domā
Ārsts nosūtīja mājās ar ausu infekciju – pēc stundas trīs bērnu mamma saļima un nomira. Šo traģēdiju varēja novērst… 77
“Tas vairs nav smieklīgi!” Agnese Zeltiņa trīs mēnešu laikā piedzīvojusi četras zādzības 1
Lasīt citas ziņas

Pavārs uzsver, jo mazāk un vienkāršākās sastāvdaļas, jo labāk tās iespējams izgaršot!

Skābeņu – spinātu zupa karstai vasaras dienai

Sastāvdaļas (4 personām):

CITI ŠOBRĪD LASA

100 g skābeņu
100 g spinātu
50 g diļļu
50 g loku
2 svaigi lauku gurķīši
1 litrs kefīra
1 litrs ūdens
Nedaudz sinepju
Sāls, cukurs

Pagatavošana:

Izvārītam un atdzesētam ūdenim (var izmantot arī avota ūdeni) pievieno kefīru vai paniņas, divas tējkarotes sinepju, sāli un cukuru pēc garšas. Kārtīgi samaisa, bet pēc tam šķidrajā zupā pēc iespējas mazākos gabaliņos ieplūkā skābenes un spinātus. Pievieno ripiņās sagrieztu gurķi, smalki sagrieztas dilles un lociņus, samaisa, un vasaras zupa gatava.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.