Foto – invkus.blogspot.ru

Ātri pagatavojama zemeņu–siera kūka bez cepšanas. Fotorecepte soli pa solim 5

Sastāvdaļas
1,5 glāzes nelielos gabaliņos salauztu cepumu
150 g sviesta
1/4 glāzes “Nutellas”
450 g saldkrējuma siera
2 glāzes cukura (1+1)
1/4 glāzes piena
1 glāze zemeņu
nedaudz vaniļas

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

1. Blenderī ieber glāzi cukura un salauztus cepumus. Vienmērīgi sasmalcina.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Pievieno “Nutellu”, mīkstu sviestu un atkal miksē.

3. Cepamajā formā izklāj iegūto masu. Liek ledusskapī uz 10 minūtēm.

4. Tikmēr var gatavot virskārtu. Sablendē saldkrējuma sieru, pienu, vaniļu un atlikušo cukuru.

5. Pievieno gabaliņos sagrieztas zemenes. Rūpīgi samaisa ar koka (vēlams) karoti.

6. Izņem pamatni no ledusskapja, apziež ar saldkrējuma siera maisījumu. Izlīdzina virsmu.

7. Liek kūku ledusskapī vismaz uz 4 stundām. 20 minūtes pirms pasniegšanas izņem no ledusskapja un sagriež.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.