Praktiski
Receptes

Kabaču pankūkas0

Foto: Aija Geida

Sastāvdaļas
• 500 g kabača
• 2 lielas olas
• ½ tējkarotes garšvielu maisījuma Vegeta
• 1,5–2 tējkarotes ķiploku sāls
• 3–4 ēdamkarotes kviešu vai zirņu miltu

Pagatavošana.
Kabaci sarīvē uz rupjas rīves, pievieno olas, kviešu vai zirņu miltus, ķiploku sāli, nedaudz Vegetas (bez sāls) un cep pankūkas. Ja kabači ir sulīgi, varbūt jāpieber vairāk miltu. Garšo arī atdzisušas.

Šo dārzeni var pierīvēt jebkurām pankūkām. Ja nav vairāk par ceturtdaļu no kopējās masas, neviens nejūt atšķirību.

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.

Lasītākie

SD
Sandra Dieziņa
Laukos
Medus raža Latvijā šogad būs zemāka nekā iepriekšējos gados. Vai būtiski celsies medus cena?
27 minūtes
VS
Viesturs Sprūde
Pasaulē
VIDEO. “Svetlanai nebija izvēles, Baltkrievijas varasiestādes viņu izveda no valsts.” Atklāj, kas noticis ar Tihanovsku 1
3 stundas
IE
Ināra Egle
Latvijā
Kas slēpjams jaunajai Tukuma vadībai? Īsi pirms apvienošanās veiktas vairākas pārmaiņas
36 minūtes
LA
LA.LV
Dabā
VIDEO. Latvijas piekrastē izskalotas medūzas. Toms Bricis skaidro, vai tās ir bīstamas
37 minūtes
MA
Māris Antonevičs
Latvijā
Māris Antonevičs: Bumba, kas spēj uzraut gaisā daļu Rīgas 1
4 stundas