Foto: Aija Geida

Kabaču pankūkas. Šo dārzeni var pierīvēt jebkurām pankūkām! 7

Autore: Aija Gleida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dažas no zīmēm sagaida burtiski kosmisks sprādziens it visā. Horoskops nedēļai
Okupanti zvēro: ukraiņi atraduši netradicionālu, taču efektīvu veidu, kā cīnīties pret Krievijas droniem
Gliemeži nāvīgi baidās no šī auga – ar to dārzam vajadzētu būt drošam 47
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 500 g kabača
• 2 lielas olas
• ½ tējkarotes garšvielu maisījuma Vegeta
• 1,5–2 tējkarotes ķiploku sāls
• 3–4 ēdamkarotes kviešu vai zirņu miltu

Pagatavošana.
Kabaci sarīvē uz rupjas rīves, pievieno olas, kviešu vai zirņu miltus, ķiploku sāli, nedaudz Vegetas (bez sāls) un cep pankūkas. Ja kabači ir sulīgi, varbūt jāpieber vairāk miltu. Garšo arī atdzisušas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Šo dārzeni var pierīvēt jebkurām pankūkām. Ja nav vairāk par ceturtdaļu no kopējās masas, neviens nejūt atšķirību.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.