Foto-diamant24/Shutterstock

Ašā recepte. Pienā vārīti jaunie kartupelīši ar biezpiena mērci 12

Sastāvdaļas
• 1 kg jauno kartupelīšu
• 0,5 l piena
• 400 g biezpiena
• 200 ml saldā krējuma
• 2 cieti vārītas olas
• dažas olīvas
• zaļumi
• salātu lapas

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
No A līdz Ž – ko par tavu personību atklāj tava vārda sākumburts?
TV24
“Viss ir slikti!” Krievijas karavīrs raudot dalās ar notiekošo frontē
“Kad esi ko parādā VID, atgādinājumi nāk nemitīgi, bet, ja esi strādājošs pensionārs, neviens neatgādina…” Iveta par pensionāru iespējām saņemt pārrēķinu
Lasīt citas ziņas

Kartupelīšus nomazgā un noberž, liek katlā un sālsūdenī vāra pusmīkstus. Tad ūdeni nolej, pārlej uzkarsētu pienu tā, lai būtu mazliet pārsegti. Pa reizei apmaisot, vāra mīkstus.
Biezpienu sajauc ar krējumu un sāli. Olas sagriež četrās daļās.
Kartupeļus liek šķīvjos uz salātu lapām. Klāt pasniedz biezpiena mērci un olu ceturtdaļas. Pārkaisa ar zaļumiem un olīvu šķēlītēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.