Foto-diamant24/Shutterstock

Ašā recepte. Pienā vārīti jaunie kartupelīši ar biezpiena mērci 12

Sastāvdaļas
• 1 kg jauno kartupelīšu
• 0,5 l piena
• 400 g biezpiena
• 200 ml saldā krējuma
• 2 cieti vārītas olas
• dažas olīvas
• zaļumi
• salātu lapas

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Kartupelīšus nomazgā un noberž, liek katlā un sālsūdenī vāra pusmīkstus. Tad ūdeni nolej, pārlej uzkarsētu pienu tā, lai būtu mazliet pārsegti. Pa reizei apmaisot, vāra mīkstus.
Biezpienu sajauc ar krējumu un sāli. Olas sagriež četrās daļās.
Kartupeļus liek šķīvjos uz salātu lapām. Klāt pasniedz biezpiena mērci un olu ceturtdaļas. Pārkaisa ar zaļumiem un olīvu šķēlītēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.