Foto-vk.com

Ļoti garda un maiga sautēta vistiņa 6

Autors: “Praktiski.lv”, AS “Latvijas Mediji”

Sastāvdaļas – vista, 2 burkāni, 3 tomāti, 6 kartupeļi, 3 ķiploka daiviņas, 2 ēdamkarotes eļļas, dilles un sāls pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Veselu vistu noskalo, sadala gabalos un pannā apcep līdz zeltainai garoziņai.

Burkānus, tomātus sagriež gabaliņos, kopā ar apcepto vistu liek katlā ar biezām sienām, pārlej ar karstu ūdeni tā, lai ūdens nedaudz nosegtu gaļu. Visu sautē uz mazas uguns zem vāka līdz pusgatavībai.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kartupeļus nomizo un sagriež vidējos gabalos, pievieno gaļai katlā, pievieno sāli pēc garšas un visu sautē līdz gatavībai.

3–5 minūtes pirms beigām visu sautējumu pārkaisa ar smalki sagrieztiem ķiplociņiem un dillēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.