Foto: Aija Geida

Kabaču un kūpināta siera zupa 6

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 250 g svaiga kabača
• 2 burkāni
• 4 kartupeļi
• 150 g kūpināta siera
• 4 tomāti
• Paprika
• 2 l buljona
• 120 g oranžo lēcu
• ½ tējkarotes sinepju
• ¾ tējkarotes sāls
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• Ēdamkarote cukura
• 3 ēdamkarotes sakapātu zaļumu

Pagatavošana.
Kabaci sagriež kubiciņos. Burkānu nomizo un sagriež ripiņās, tomātus un sieru – kubiciņos, papriku – salmiņos. Uzvāra buljonu, pieber burkānus un vāra piecas minūtes. Tad pieliek kartupeļus un lēcas. Uzvāra uz straujas uguns un noņem putas. Pavāra pāris minūšu un pievieno papriku, kabačus un tomātus. Vāra vēl trīs minūtes, tad pieber sāli, garšvielas un sakapātus zaļumus. Pasniedz ar svaigi ceptu maizīti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.