Foto: Aija Geida

Kabaču un kūpināta siera zupa 6

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Vanga izteikusi draudīgas prognozes 2026. gadam: viens no notikuma datumiem jau ir zināms
Mājas
7 pārtikas produkti, kas nekad nebojājas. Var izveidot krājumus visam mūžam!
“Krievija jau sen būtu zaudējusi šo karu.” Budanovs atklāj iemeslu, kāpēc tas vēl nav noticis
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 250 g svaiga kabača
• 2 burkāni
• 4 kartupeļi
• 150 g kūpināta siera
• 4 tomāti
• Paprika
• 2 l buljona
• 120 g oranžo lēcu
• ½ tējkarotes sinepju
• ¾ tējkarotes sāls
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• Ēdamkarote cukura
• 3 ēdamkarotes sakapātu zaļumu

Pagatavošana.
Kabaci sagriež kubiciņos. Burkānu nomizo un sagriež ripiņās, tomātus un sieru – kubiciņos, papriku – salmiņos. Uzvāra buljonu, pieber burkānus un vāra piecas minūtes. Tad pieliek kartupeļus un lēcas. Uzvāra uz straujas uguns un noņem putas. Pavāra pāris minūšu un pievieno papriku, kabačus un tomātus. Vāra vēl trīs minūtes, tad pieber sāli, garšvielas un sakapātus zaļumus. Pasniedz ar svaigi ceptu maizīti.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.