Publicitātes foto

Elza smejas, izrāde ir pāra komandas darbs – Aviks ir ideju ģenerators un horeogrāfs, Elza – dzied un vada organizatoriskos darbus. “Protams, reizēm pastrīdamies, taču tas ir tikai veselīgi. Protams, ir skaidri redzams, ka esam no “dažādām planētām”, arī kultūras ziņā, taču mūsu gadījumā tikai papildinām viens otru. Kā podiņš un vāciņš. Viņš ir trakulis, karstasinīgs un jūtīgs, viņš ir domātājs, radītājs. Es emu vēsāka, tāds latviešu raksturs, praktiskāka.” 5

Saziņa dzīvesbiedru starpā pagaidām noritot angliski. “Aviks mācās latviešu valodu. Viegli nav, bet viņš cenšas. Pati viņa dzimto valodu saprotu minimāli. Domāju, ja kādā dzīves posmā iznāks, būs viņa dzimtenē ilgāk, valoda pati atnāks pie manis.” Elza atklāj – nākamgad februārī jau ieplānoti vairāki viņas džeza solokoncerti Mumbajā. “Uzstāsimies kopā ar Aviku – es dziedāšu, viņa ziņā būs kustības improvizācija. Kopā ar mums būs vietējā džeza blice.”

Reklāma
Reklāma
“Latvijā ir akūta odu krīze” – kamēr cilvēki šausminās par odu “mākoņiem”, tikmēr entomologs uzsver, ka nekas pārdabisks nenotiek
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 13
RAKSTA REDAKTORS
Krista Draveniece: Inga Spriņģe, lūdzu, nemelojiet!
Lasīt citas ziņas

“Mums brīnišķīgi palīdz arī Aija Vītoliņa, Ralfs Eilands un Aminata. Spēlēs brīnišķīgi latviešu mūziķi – Mārcis Auziņš pie ģitāras, Toms Poišs pie basģitāras, Rūdolfs Dankfelds pie bungām un Kristaps Vanadziņš pie taustiņiem.” Elza brīdina – Indijas eksotiskie mūzikas ritmi gan šoreiz neskanēšot. “Būs gan senāku laiku, gan mūsdienu mūzika, lielākoties visā pasaulē populāras melodijas. Pati dziedāšu, piemēram, jaunās popmūzikas zvaigznes Eda Šīrana dziesmu. Mums brīnišķīgi palīdz arī Aija Vītoliņa, Ralfs Eilands un Aminata. Spēlēs brīnišķīgi latviešu mūziķi – gan Mārcis Auziņš pie ģitāras, gan Toms Poišs pie bungām. Strādājam kā viens vesels, visi piedalās un darbojas degošām acīm, nejautājot par atlīdzību, kā tas nereti notiek.”

Uz pavasara pusi Elzas vārdu meklējiet afišās jauna elektrosvinga projekta sastāvā. “Tā ir džezīga, dejojama mūzika, sastāvā ir Toms Poišs, Andris Buiķis, džeza elektronikas meistars “Misters Misters” un Toms Rudzinskis pie pūšaminstrumentiem. Šobrīd esam uzdevuši Jānim Skutelim izdomāt īsto grupas nosaukumu!”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.