Tirgus jaunumi 2017 9

Ko izvēlēties šogad? Ražotāju jaunumu pieteikumus skatot, nepārprotami redzams, ka viņi seko tirgus tendencēm. Gada sākuma spilgtākie jaunumi ir tieši mazajā klasē. Nesen pie mums prezentēta un pavisam drīz tirgū būs jaunā “Ford Fiesta”. Auto, kura 420 cm garajā korpusā iespējams ielikt visus vēl nesen par “premium” prioritāti uzskatītos apdares un komforta elementus (cenai, protams, no pieticīgā “mazpadsmit” līmeņa augot pat vairāk nekā divkārt), kurš nudien neizskatās ne mazs, ne pieticīgs. Starp citu – “Fiesta” būs modifikācija “Active”. Ar paaugstinātu klīrensu, mazliet augstāku, tātad braucēju pozīciju, ko tā kāro mūsu “apvidus auto” pircēji. Bet bez pilnpiedziņas (kuru krosoveriem kā opciju izvēlas mazāk nekā puse).

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs 10
TV24
“Kandidāts, kurš grib braukt uz Briseli, kaut ko “klārē” krieviski!” Timrots, Kampars un Upleja-Jegermane komentē debates krievu valodā
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu 26
Lasīt citas ziņas

Šonedēļ “Norde” salonā notiks mūsu krosoveru tirgus līdera “Nissan” rīkota jaunās “Micra” pirmizrāde. Jau saņemtās bildes liecina – ar neapšaubāmu šarmu apveltīta lielo brāļu radiniece. Vēlreiz – mazā klase. Pietiekama angļiem. Mums?

Starp citu – šogad būšot arī jauns “Qashqai”. Trešā paaudze.

CITI ŠOBRĪD LASA

Un citiem ražotājiem: jauna labu slavu ieguvušā mazā “Skoda” apvidnieka “Yeti” versija. Pavisam 
jauns leģendāras markas modelis tiem, kuri grib (cienījami!) “premium” auto, bet nav ar lielummāniju slimi – “BMW X2”. Septiņus jaunus modeļus šogad sola “Opel”. Būs jauna “Kia” – kardināli izmainīta mazās klases “Rio”. Un tā tālāk.

Drosmi jums un saprātīgu taupību izvēlē!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.