Kafijas pudiņš. Rīta kafijas spēks dubultosies! 0
Pudiņu gatavo, ievērojot norādes uz pulvera iepakojuma un masu papildinot ar sviestu, kas iepriekš saputots ar pūdercukuru.
Reklāma
Reklāma
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu
5
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt?
31
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba”
85
Iegūto masu kupola veidā liek uz pamatnes.
Šokolādi liek traukā karsta ūdens peldē, pievieno kokosriekstu eļļu, izkausē un pārlej tortei.
Kad glazūra apžuvusi, torti liek ledusskapī.