
Foto – Dievietei.lv
Šokolādes pudiņš- deserts, kura gatavošana nesagādās galvassāpes 0
Pagatavošana:
1. Visas sastāvdaļas lieciet katliņā un kārtīgi samaisiet.
Reklāma
Reklāma
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
2. Vāriet, visu laiku maisot, līdz masa sabiezē. Apmēram 15 minūtes.
3. Karstu pudiņu salejiet trauciņos. Kad tas ir atdzisis, lieciet ledusskapī uz 2-3 stundām.
