Foto – Dievietei.lv

Šokolādes pudiņš- deserts, kura gatavošana nesagādās galvassāpes 0

Pagatavošana:

1. Visas sastāvdaļas lieciet katliņā un kārtīgi samaisiet.

Reklāma
Reklāma
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

2. Vāriet, visu laiku maisot, līdz masa sabiezē. Apmēram 15 minūtes.

3. Karstu pudiņu salejiet trauciņos. Kad tas ir atdzisis, lieciet ledusskapī uz 2-3 stundām.

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.