Foto – Bonappetit.lv

Kantučini – gardi cepumiņi 0

Sastāvdaļas

500g milti

400g mandeles

250g cukurs

4 olas

1 citrona rīvēta miziņa

1 tējk. cepamais pulveris

1/2 tējk. vaniļas cukurs

Pagatavošana

Riekstus sadalīt mazākos gabalos – mūsu gadījumā var sagriezt uz pusēm.
Olas uzputot ar cukuru, vaniļas cukuru un citorna miziņu. Pakāpeniski pievienot miltus un cepamo pulveri – sanāks diezgan blīva mīkla. Pašās beigās pievienot mandeles un izveidot “desiņu”.
Cept 20-25 min. 180 grādos, līdz mīkla kļūst zeltaina. Izņemt no cepeškrāsns, mazliet atdzesēt. Sagriezt 1-1,5cm biezās šķēlēs un izkārtot vēlreiz uz cepešpannas. Cept vēl 3 min. Apgriezt cepumus uz otru pusi un cept vēl 3 min.
Atdzesēt un pasniegt.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
“Pretīga vieta, tualetes māja…” Cilvēki dalās viedoklī par garāko dzīvojamo ēku Latvijā un Baltijā
Situācija ar Modra suņu nogalināšanu kļūst skaidrāka. Aldis Gobzems pāris dienu laikā savācis pietiekami daudz informācijas
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.