Foto-Timurs Subhankulovs

Jūs uzsvaru liekat uz vienu līgumu. Bet to taču var lauzt, un tad jums vairs nebūs argumentu pret “Saskaņu” valdībā. 60


Līgums parāda politisko virzienu. Tad jāprasa, kāpēc “Saskaņa” to līdz šim nav lauzusi? Te gan jāatzīmē, ka “Saskaņas” sabiedrotajiem – Amerika partijai – šāda sadarbības līguma nav, tātad tai prokremlisko birku nevar piekārt.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 17
Lasīt citas ziņas

Neesmu dzirdējis, ka kāds no ZZS vadības vai frakcijas būtu iebildis pret koalīciju Jūrmalā, kur ZZS ir kopā ar “Saskaņu”.

Pašvaldību līmenī politiskā piederība nav būtiska, izņemot Rīgu, jo Rīga ir galvaspilsēta.

CITI ŠOBRĪD LASA

Neizlaidīsim arī deviņas lielās pilsētas, arī tur ir pietiekami daudz politikas.

Es gan domāju, ka tur nav politikas. Cilvēki pašvaldībās balso par līderiem, nevis partijām.

Nez kāpēc tad “Saskaņa” uz lielajām pilsētām pat sūta savus parlamenta deputātus…

“Saskaņa” vienīgā tā mēģina darīt, citas partijas uzticas saviem biedriem reģionos. Tas pats ir ar koalīcijām pašvaldībās – mēs neiejaucamies šajā procesā. Līdz ar to ir ļoti dažādi varianti – Jūrmalā ar “Saskaņu”, citur – ar Nacionālo apvienību vai “Vienotību”. Nozīmīgs ir cilvēciskais faktors – var vai nevar sastrādāties.

“Saskaņas” deputāte Jūrmalā ir Elizabete Krivcova, kura plašāk pazīstama kā Nepilsoņu kongresa valdes locekle. Vai vajag atgādināt, kas ir Nepilsoņu kongress? Tā ir nereģistrēta organizācija, kas gadiem nodarbojas ar dažādām provokācijām, līdz pat mēģinājumiem veidot alternatīvas varas struktūras. Krivcovas bilde regulāri tiem publicēta Drošības policijas gada pārskatos, kur viņa minēta kā viena no personām, kas Latvijā realizē Krievijas politiku. Un tagad ZZS faktiski legalizē Nepilsoņu kongresu, piešķirot vienai no tā līderēm reālu varu – šobrīd pašvaldības līmenī.

Es neteiktu, ka viņa ir pie varas… Es vēlreiz saku – pilsētas un novadi ir saimnieciskas struktūras. Kā jau minēju – partijas vadība neiejaucas nevienas pašvaldības darbā. ZZS kopā pašvaldībās ir ievēlēti 429 deputāti, un mēs nekur no augšas neesam norādījuši, kāda sadarbība viņiem būtu jāveido. Pilnībā uzticamies vietējām nodaļām.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.