Foto – Bonappetit.lv

Kāpostu šnicele 0

Kāpostgalvai noņemt augšējās lapas, izgriezt kacanu un novārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Kāpostgalvu pārlikt sietā, lai notek liekais ūdens.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
“Meita raudāja, zvanīja, nesaprotot, kur atrodas!” Šoferis Ogrē vienaldzīgi izsēdina 10 gadus vecu meitenīti nepareizā pieturā 84
Lasīt citas ziņas

Vienā bļodā sajaukt rīvmaizi ar miltiem, otrā bļodā uzputot olas ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Kāpostgalvu sadalīt atsevisķās lapās. No lapām izgriezt resno kātu, salocīt lapu kā konvertu un panēt rīvmaizē, olā un vēlreiz rīvmaizē. Pannā uzkarsēt eļļu un izcept šniceles no abām pusēm līdz tai veidojas zeltaina garoziņa.

Šniceles pasniedz siltas ar krējumu.

Recepte sadarbībā ar Prisma un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.