Foto-say7.info

Kāpostu un maltās gaļas sacepums 0

Sastāvdaļas – 700 g svaiga kāposta, 500 g jebkādas maltās gaļas, liels sīpols, liels burkāns, 500 g skābā krējuma, 200 g cieta siera, sāls, pipari, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Viedoklis
Linda Tunte: “Es dzeru, lamājos, gāžu politiķus un eju prom no darba” 85
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Lasīt citas ziņas

Atsevišķos traukos sasmalcina sīpolu, sarīvē burkānu, smalki sagriež kāpostu.

Pannā augu eļļā apcep sīpolu, pievieno malto gaļu, sāli, piparus un visu cep 15–20 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Citā pannā augu eļļā apcep burkānu, pievieno kāpostu, sāli un zem vāka sautē apmēram 15–20 minūtes.

Uz smalkas rīves sarīvē sieru.

Cepamajā traukā izliek pusi apcepto kāpostu, izlīdzina pa visu formu, pasāla un papiparo. Pārsmērē ar krējumu.

Liek kārtu ar visu apcepto gaļu, izlīdzina. Pārsmērē ar krējumu.

Pa virsu liek atlikušo kāpostu daļu, pārsmērē ar krējumu.

Virsu nokaisa ar rīvēto sieru.

Cep 180 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 25–30 minūtes.

Gatavo sacepumu nedaudz atdzesē un sadala porcijās.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.