Foto – vkusnodoma.net

Kapučīno kūka 0

Pūdercukuru samaisa ar maltu kafiju un šķīstošo šokolādi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 133
“Vibrēja durvis un logi…” Iedzīvotāji ziņo, ka vietām Latvijā novērojuši kaut ko līdzīgu zemestrīcei
Lasīt citas ziņas

Olu baltumus sakuļ ar sāli lēnākajā blendera ātrumā. Tik ilgi, lai masa palielinātos 3-4 reizes. Pakāpeniski pievieno pūdercukuru – pa vienai ēdamkarotei.

Sakuļ līdz stingrām putām, īsi pirms sakults, pievieno kukurūzas cieti un etiķi (vai citronu sulu).

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz cepamā papīra uzzīmē riņķi 22 cm diametrā. Uz tā izliek olu baltumus un rūpīgi nolīdzina augšiņu.

Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Ielikt cepumu cepeškrāsnī un uzreiz samazināt grādus līdz 150. Cept aptuveni stundu.

Torte sanāk kraukšķīga no ārpuses un mīksta iekšpusē.

Gatavo bezē atstāj uz nakti cepeškrāsnī ar atvērtām durtiņām. Nākamajā dienā sakuļ atdzesētu saldo krējumu un uzklāj uz kūkas. Pārkaisa ar kakao un līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.

Avots vkusnodoma.net

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.