“Viss, kas noticis ar Latviju un latviešiem, atspoguļojas arī manā dzimtā,” saka pensionāre Dzidra Sondore.
“Viss, kas noticis ar Latviju un latviešiem, atspoguļojas arī manā dzimtā,” saka pensionāre Dzidra Sondore.
Foto – Timurs Subhankulovs

Uzziņa 4

Dzidra Sondore sarakstījusi vairākas grāmatas, tajā skaitā “Talantīgs. Interesants. Kašķīgs” 2004. gadā, “Savu lomu advokāts” 2009. gadā, “Amizantās un dramatiskās nejaušības” un “Suitu dzīvesstāsti un ēdieni” 2012. gadā.

Reklāma
Reklāma

Komentārs

Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā” 159
Lasīt citas ziņas

Edīte Pulka, pensionāru biedrība “Senioru klubs “Rudens””: “Pazīstu grāmatas autori vairāk nekā piecdesmit gadu un visu šo laiku esmu viņu apbrīnojusi. Lai gan viņai dzīvē ir tik grūti gājis, viņa vīrišķīgi tiek galā ar visām grūtībām, nezaudējot labestību. Arī šī grāmatiņa ir kā dzīvības eliksīrs, kaut kas jauks, spēcinošs.”

Rīgas Tehniskās universitātes docents Kārlis Timermanis: “Šis darbs nav naudas pelnīšanai, tas rada apziņu, ka esi vēl kādam vajadzīgs. Rakstīšana uzlabo dzīves kvalitāti, rada apmierinājumu, laimes sajūtu. Tai ir vairāki posmi, sākot no ieceres un materiāla vākšanas līdz izklāstam. Domāju, ka visi šie grāmatas tapšanas posmi bijuši skaisti, uzmundrinoši, veselību stiprinoši.”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.