Valda Semjonova foto

Karamelizētu ābolu un kvinojas salāti ar bazilika mērci 0

KĀ GATAVOT?

Kvinoju ber vārošā ūdenī, kam pievienots sāls, un vāra 10 min, līdz graudi sāk sprāgt vaļā un pagaršojot ir vidēji cieti. Katliņā izkausētā cukurā ielej balzametiķi, vāra, līdz šķidrums ieguvis karameles konsistenci. Katlā ber šķēlēs sagrieztus ābolus, ļauj tiem no visām pusēm aplipt ar balzametiķi, izņem un kārto uz cepampapīra, lai apžūst. Pusi salātu maisījuma kārto uz šķīvja, pāri liek mocarellas siera šķēles, tad atlikušos salātus, ķiršu tomātu pusītes un ābolu šķēlītes. Beigās pārkaisa ar atdzesētu kvinoju. Salātus pārlej ar mērci, kas gatavota no sablendērēta bazilika, olīveļļas, ķiploka, sāls un pipariem.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Gatavoja viesnīcas “Port Hotel” restorāna pavārs RITVARS INDRIĶIS.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.