Foto – Bonappetit.lv

Cūkgaļas karbonādes ar seleriju salātiem 0

Pagatavošana

Pagatavot salātus. Selerijas sakni notīrīt un sagriezt tievās garās strēmelītēs. Selerijas pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem un saspaidīt ar rokām vai ar kartupeļu stampu. Krējumu sajaukt ar sinepēm un sasmalcinātiem pētersīļiem. Mērci pievienot selerijām, apmaisīt un novietot ledusskapī līdz pasniegšanai.

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

Pagatavot karbonādes. Gaļas gabalus izdauzīt ar gaļas āmuru. Vienā bļodā ar dakšu uzkult olas, otrā bļodā iebērt rīvmaizi. Karbonādes apvārtīt vispirms olā, tad rīvmaizē un izcept uzkarsētā eļļa līdz gatavībai.

Pagatavot mērci. Anšovus un ķiplokus saberzt piestā vai ļoti smalki sakapāt ar nazi, pievienot majonēzei un samaisīt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Karbonādes pasniedz ar mērci un selerijas salātiem.

Recepti piedāvā “Kurzemes Gaļsaimnieks” un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.